Skip to main content

A mindennapok során mindannyiunkkal előfordul, hogy mások – akár számunkra idegen emberek – előtt kell bemutatkoznunk, vagy megfogalmaznunk a véleményünket. Gondolhatunk olyan helyzetekre, mint egy állásinterjú felvételi beszélgetés, vagy akár a munkahelyi megbeszélések. 

Ahhoz, hogy ilyenkor magabiztosak legyünk, a legjobb, ha rendszeresen gyakoroljuk, hogy hogyan érdemes kommunikálni ezekben az esetekben.

Ingyenes, akadálymentes workshopunkon most erre kínálunk lehetőséget! 

Tapasztalt trénerek segítségével, interaktív formában, biztonságos környezetben tanulhatsz arról, hogy hogyan beszélj mások előtt hatékonyan (akár a nyilvánosság előtt), és mi az, amit érdemes elkerülni. Lehetőséged lesz mindezt a gyakorlatban is kipróbálni, hogy éles helyzetben majd minden simán menjen!

Trénerek: 

  • Boncsér Sára: kommunikációs tréner és improvizációs színész, módszerének fókuszában a nyilvános szereplés okozta szorongás oldása, a partnerség és az ismeretlen helyzetekkel való megküzdés áll. Emellett a Jambában céges kapcsolatok építésével foglalkozik.
  • Temesvári Orsolya: Kerekesszékes előadó és tréner. Célja, hogy megmutassa, bármilyen nehézségből lehet építkezni, fejlődni és növekedni. Megingathatatlanul hisz a szavak erejében és missziója, hogy másokat is segítsen az önkifejezéséhez szükséges szavak megtalálásában.

Mikor? 2023. június 28. (szerda) 15:30-19:30

Hol? Budapest, belváros, (akadálymentes helyszín)

Jelentkezés módja: az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével: https://forms.gle/sdvbL9fdJFF9vGmaA 

Jelentkezési határidő: 2023. június 25., vasárnap

 

Kérdés esetén keresd bátran Juhos Katát: kata@jambajobs.org 

Megszakítás