Skip to main content
A Karrier Akadémia egyik résztvevője mosolyogva örömét fejezi ki a trénernek.

Mi a Karrier Akadémia?

Mi a célja?

A Jamba Karrier Akadémia egy átfogó oktatási program, amely különböző fejlődési lehetőségeket kínál fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek számára, figyelembe véve egyéni igényeiket és szükségleteiket.

Célja, hogy hozzájáruljon kulcsfontosságú képességek és kompetenciák megszerzéséhez, és az egyéni karrier beindításához is.

A Karrier Akadémia minőségi, akadálymentesen hozzáférhető képzéseket, workshopokat nyújt ingyenesen, vagy kedvező áron. A programok interaktívak, kis csoportokban vagy egyénileg zajlanak biztonságos környezetben, ahol arra bátorítjuk a résztvevőket, hogy osszák meg saját tapasztalataikat a többiekkel, és ne féljenek feltenni a kérdéseiket az adott témában.

A Karrier Akadémia tréneri csapata inkluzív: a workshopokon a tréneri párosokból a legtöbb esetben az egyik tag fogyatékossággal élő szakember.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Karrier Akadémia? 

Szakmai képzések:
folyamatosan bővülő képzési kínálatunkban olyan szakmák alapjait sajátíthatod el, amelyek növelik az esélyeidet arra, hogy menő állást kapj a nyílt munkaerőpiacon.
Jelenleg szoftvertesztelést tudsz nálunk tanulni, ne maradj le a következő lehetőségről!

Karrierfejlesztő mentorprogram:
szakmai képzéseink résztvevői számára ingyenes mentorálási lehetőséget kínálunk, ahol a jelentkezők tapasztalt önkéntes mentorok támogatásával dolgozhatnak többek között az önéletrajzukon, motivációs levelükön vagy épp a Linkedin-profiljuk kialakításán és kereshetik meg a számukra legmegfelelőbb álláslehetőségeket.

Készségfejlesztő workshopok:
ingyenes, nyílt workshopjainkon olyan készségeket és képességeket sajátíthatsz el, amelyek, bár nem kötődnek egy konkrét szakmához, nagyon fontosak a sikeres elhelyezkedéshez és a munkahelyi beilleszkedéshez.
A kiscsoportos, interaktív alkalmakon olyan témákról tanulunk közösen, mint a speciális igények kommunikációja, a mások előtti beszéd, ütős önéletrajz készítése, vagy a konfliktuskezelés. Rendszeresen szervezünk személyes és online workshopokat is, figyeld a híreinket, hogy ne maradj le a következő lehetőségről!

Angol nyelvi képzés:
folyamatosan dolgozunk azon, hogy akadálymentes és ingyenes, vagy kedvezményes nyelvtanulási lehetőséget biztosítsunk a Jambásoknak, mert tudjuk mennyire fontos a magabiztos nyelvtudás ahhoz, hogy valóban méltó munkahelyen helyezkedhess el.
Terveink szerint hamarosan új hírekkel jelentkezünk az angoltanulás kapcsán, regisztrálj hozzánk, hogy az elsők között megtudhasd a részleteket! 

Közösségi programok:
regisztráltjaink számára akadálymentes környezetben kínálunk színes, szórakoztató programokat: kvíz esték, közös társasjátékozás, improvizációs játékok és további interaktív lehetőségek. Célunk, hogy a Jambásoknak lehetőségük legyen a kikapcsolódásra, értékes kapcsolatépítésre és mindenek felett szeretnénk, ha a résztvevők felszabadultan jól éreznék magukat.

Hogyan tudok csatlakozni a Karrier Akadémiához? 

Képességeid értékesebbek, mint gondolnád! Bővítsd lehetőségeidet azzal, hogy részt veszel a Karrier Akadémia képzésein és fejleszted magad velünk.

  • Regisztrálj hozzánk a jelentkezési lap kitöltésével, hogy elsőként értesülj a programjainkról, és a csak Jambásoknak kínált lehetőségekről! 
  • Keresd Juhos Katátkata@jambajobs.org címen
  • Kövess minket a social médiában, és találkozzunk nyilvános eseményeinken! 
  • Ahol megtalálsz: Facebook, LinkedIN, Instagram
A Karrier Akadémia workshopján készült fotó egy kezet ábrázol.
Megszakítás