Skip to main content

Be kell-e számolnom a fogyatékosságomról, ha az nem látszik rajtam? Érdemes-e beszélnem róla, ha vannak látható jelei? Hogyan fogalmazzak, ha én szívesen megtenném?

Hogyan tudunk magabiztosan beszélni a személyes erősségeinkről, vagy az egyéni igényeinkről?

Ingyenes, akadálymentes szeptemberi workshopunkon olyan, a gyakorlatban is könnyen alkalmazható kommunikációs technikákat sajátíthatsz el és próbálhatsz ki, melyek segítenek abban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb mondatokat, amikor a speciális szükségleteidről beszélgetsz valakivel, és amelyekkel bátran kifejezheted azt is, hogy mi az, amiben igazán jó vagy.

Tapasztalt trénerek segítségével, interaktív formában, biztonságos környezetben oszthatod meg a témával kapcsolatos tapasztalataidat, és bátran felteheted a kérdéseidet.

Trénerek: 

  • Boncsér Sára: kommunikációs tréner és improvizációs színész, módszerének fókuszában a nyilvános szereplés okozta szorongás oldása, a partnerség és az ismeretlen helyzetekkel való megküzdés áll. Emellett a Jambában céges kapcsolatok építésével foglalkozik.
  • Metykó Zsófia: Autizmus, ADHD tapasztalati szakértő. Diagnózisait felnőttként kapta, azóta ezek az identitásának fontos részei, szívesen beszél róluk. Fontosnak tartja a diverzitással, inklúzióval kapcsolatos információ terjesztést és érdekképviseletet. A Jambában önkéntes mentorként is tevékenykedik.

Mikor? 2023.szeptember 6. 15:30-19:30

Hol?  Budapest, belváros, (akadálymentes helyszín)

Jelentkezés módja: az online jelentkezési lap kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 30!

Kérdés esetén keresd bátran Juhos Katát: kata@jambajobs.org 

Megszakítás