Skip to main content

A munkahely akadálymentessége garancia arra, hogy jobb pozícióhoz juss – munkavállalóként. Ha megváltozott munkaképességű munkavállaló vagy, illetve olyan egészségügyi adottságod van, ami miatt speciális szükségleteid vannak a munkahelyen, a JAMBA szívesen segít neked vagy a munkaadódnak.

Segítségünk célozhatja a felvételi folyamat, a mindennapi munkakörnyezet, illetve a munkaeszközök akadálymentesítését, melyeket egy szakértői vizsgálat előz meg. Ennek alapján te, illetve a munkaadód tisztában lesztek azzal, hogy mit szükséges változtatni ahhoz, hogy a munkahely akadálymentessé váljon.

Szervezetünk rendelkezik ezzel a szakértelemmel – hála a szoros együttműködésünknek  fogyatékossággal élő emberekkel, valamint magyar és nemzetközi cégekkel és szervezetekkel, akik sok tapasztalatot gyűjtöttek ezen a területen. Eszközöket és személyre szabott munkavégzési megoldásokat kínálunk, amik közvetlenül segítik a munkahelyi inklúziót. Néha egészen egyszerű megoldásokat találunk, például egy alkalmazást vagy egy szoftvert, amivel az akadálymentesítés hihetetlenül gyorsan és egyszerűen meg tud valósulni.

Az munkahelyi akadálymentesítést célzó tevékenységünk 4 lépésre bontható:

  1. Analízis: Először összegyűjtünk minden kihívást, ami a megvalósítandó munkahelyi inklúzióhoz szükséges. Ez alapján összeállítunk egy részletes tervet, ami kompenzálja a hátrányokat.
  2. Tesztelés: Következő lépésben teszteljük a kifejlesztett stratégiát és eszközöket, melyek a legjobban alkalmazhatók az adott akadálymentes munkahely kialakításához.
  3. Kialakítás, megvalósítás és tréning: Felelősséget vállalunk a kialakításért és garantáljuk az eszközöket a munkahely számára. Ezt követően egy csapattagunk tréninget biztosít a munkavállaló, a kollégák és a munkaadó számára is, hogy biztosak lehessünk abban, hogy az akadálymentesítés minden érintett fél számára jól működik.
  4. Monitorozás és támogatás: Utolsó lépésként a JAMBA HUNGARY csapata utánköveti a folyamatot megszabott időközönként. Számunkra kiemelkedően fontos, hogy a megoldások, amiket kínálunk, hosszútávon is jól működjenek és fenntarthatóak legyenek. Felelősséget vállalunk, hogy utólagos javításokat, módosításokat hajtsunk végre, ha szükséges.

Ha megváltozott munkaképességű személy vagy, vagy egy nyitott munkaadó, aki akadálymentes munkahelyet szeretne létrehozni a csapata számára – lépj velünk kapcsolatba! Örömmel támogatunk téged ebben! Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@jambajobs.org – on keresztül.

Megszakítás